marți, 28 decembrie 2010

Un ultim gând...

A fost interesant şi mi'a plăcut... e minunat să te laşi învăluit de magia imaginaţiei şi să scrii..să culegi apoi laude de la oameni simpli care te încurajează şi îţi promit că a fost superb....şi încă mi'ar plăcea, însă renunţ! Sunt aceeaşi eu, care a scris prima postare, poate cu mici îmbunătăţiri acum, poate cu probabile rezolvări acum la probleme părute nerezolvabile atunci, aceeaşi eu, însă renunţ...am obosit să fiu expusă şi am nevoie de o pauză, în care să dispar pur şi simplu. De aceea renunţ la multe şi probabil că o să pierd, însă ştiu sigur că am de câştigat ceva mai minunat.
Aş fi preferat să las praful aici să se adune până la uitare, însă din respect pentru cei care au mai trecut pe aici, prefer să public o ultimă postare..poate voi mai reveni în anul următor. Până atunci, zile doar cu fericire, clipe presărate cu magie, de basm şi nu uita--orice ar fi, zâmbeşte!:)

Am zis!

6 comentarii:

 1. Ganduri frumoase de la Vrancea, iti trimit cu posta zapezilor.
  LA MULTI ANI SI BUNI!.
  DUMNEZEU sa te binecuvanteze!

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc foarte frumos! Ganduri de pace, de bine, de armonie, bucurie, lumina speranta, iubire, caldura va trimit si eu de aici,de la bunici, dintr-un colt inzapezit, Obreja :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce ghinionista sunt! For-ar. Am dat de blogul tau, tocmai la ultima postare :(((((

  RăspundețiȘtergere
 4. nu esti ghinionista :D un sfarsit uneori inseamna un nou inceput :D si nu am zis ca renunt definitiv..probabil vor mai fi postari, cand o sa am mai mult timp :D te mai astept pe aici ;)

  RăspundețiȘtergere
 5. Multi ani cu sanatate si noroc! un 2011 fericit!

  RăspundețiȘtergere