joi, 2 septembrie 2010

Ma caut ...si sunt, dar nu SUNT!

Anul acesta, sau luna aceasta, sau probabil chiar astăzi, noi nu am practicat acel comportament pe care-l aşteptăm de la alţi oameni!

Sunt pierdută de lumea pe care o vreau…M’am pierdut şi mă caut…mă caut în iarba verde şi vie, în apa infinită şi vindecătoare, în balsam cu ploaie, printre crengi de copaci cu zâmbete, printre nori de fericire, în aerul visării, fără îngrijorare, în mirosul liniştii, aducător de bunătate, în cântec de iubire, printre flori şi stele, în albastru, în ceaţa cu lună şi soare, în curcubeu cu fericire, mă caut în tot ce înseamnă minunăţie, bogăţie, mă caut în tot ce înseamnă tot! Dar nu sunt..am găsit doar urme din mine, frânturi, speranţe, bucaţi şi semne că am fost, ca lumea aceea există, dar la fiecare greşeală am dat înapoi până când m-am rătăcit şi m-am văzut aici, în lumea comună. M-am întrebat dacă îmi place aici şi chiar m-am certat. După ceva timp am dat un răspuns: iarta-mă! Şi atunci am înţeles că iubirea Lui e de-ajuns!

Nu-I uşor să fii aşa cum ai vrea ca ceilalţi să fie! Nu-i uşor să rezişti lumii în care trăieşti şi să fii un model pentru ceilalţi! Nu-i uşor să fii la înălţime, să nu cazi! Nu-I uşor să ai comportamentul pe care El îl aşteaptă de la tine! Nu-i uşor nici măcar să vrei toate astea! Şi totuşi e atât de simplu..nu uita să strigi la EL!

4 comentarii:

 1. O duminica plina de pace si bucurie sa ai!

  RăspundețiȘtergere
 2. viajando por el mundo de los blog del cual yo participo llegue al tuyo el cual me parecio muy lindo y con lindas cosas a leer que te llenan la mirada.. todo muy lindo..
  Abrazos
  linda semana

  Saludos

  Permiso para segurite y te invito a visitarme a
  http://poesia-del-cielo.blogspot.com/
  desde ya bienvenida

  RăspundețiȘtergere
 3. http://tanaracrestina.blogspot.com/2010/10/top-10-personal.html

  Iti lansez urmatoarea provocare: daca ai vrea sa realizezi un top meridian personal si un top ro personal. Cu aceasta ocazia vom descoperi si ce melodii iti plac cel mai mult si poate vom descoperi si melodii de care nu stiam. Mult har!

  RăspundețiȘtergere
 4. Este adevarat e greu sa rezisti in lumea care traim dar daca ai credinta poti invinge teama ca nu vei rezista si ca te vei zbate sau lupta cu semenii. Intotdeauna exxista o portita pe care sa iesim sau sa intram dar trebuie actionat . Pacea sa-ti fie de folos!

  RăspundețiȘtergere