marți, 28 decembrie 2010

Un ultim gând...

A fost interesant şi mi'a plăcut... e minunat să te laşi învăluit de magia imaginaţiei şi să scrii..să culegi apoi laude de la oameni simpli care te încurajează şi îţi promit că a fost superb....şi încă mi'ar plăcea, însă renunţ! Sunt aceeaşi eu, care a scris prima postare, poate cu mici îmbunătăţiri acum, poate cu probabile rezolvări acum la probleme părute nerezolvabile atunci, aceeaşi eu, însă renunţ...am obosit să fiu expusă şi am nevoie de o pauză, în care să dispar pur şi simplu. De aceea renunţ la multe şi probabil că o să pierd, însă ştiu sigur că am de câştigat ceva mai minunat.
Aş fi preferat să las praful aici să se adune până la uitare, însă din respect pentru cei care au mai trecut pe aici, prefer să public o ultimă postare..poate voi mai reveni în anul următor. Până atunci, zile doar cu fericire, clipe presărate cu magie, de basm şi nu uita--orice ar fi, zâmbeşte!:)

Am zis!

7 comentarii:

 1. Ganduri frumoase de la Vrancea, iti trimit cu posta zapezilor.
  LA MULTI ANI SI BUNI!.
  DUMNEZEU sa te binecuvanteze!

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc foarte frumos! Ganduri de pace, de bine, de armonie, bucurie, lumina speranta, iubire, caldura va trimit si eu de aici,de la bunici, dintr-un colt inzapezit, Obreja :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce ghinionista sunt! For-ar. Am dat de blogul tau, tocmai la ultima postare :(((((

  RăspundețiȘtergere
 4. nu esti ghinionista :D un sfarsit uneori inseamna un nou inceput :D si nu am zis ca renunt definitiv..probabil vor mai fi postari, cand o sa am mai mult timp :D te mai astept pe aici ;)

  RăspundețiȘtergere
 5. Multi ani cu sanatate si noroc! un 2011 fericit!

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere