sâmbătă, 14 februarie 2015

14 februarie - Dacă e o zi specială înseamnă că ești un nefericit!


Așa cum o spune și titlul acestei postări, astăzi, 14 februarie 2015 nu ar fi trebui să fie o zi mai specială cu absolut nimic, pentru absolut nimeni!

Dacă ai așteptat un an întreg ziua aceasta, ești pierdut! Dacă azi ai avut o zi mai frumoasă decât celelalte zile, ești un/o nefericit/nefericită! Dacă azi te-ai simțit mai special/specială, ar trebui să îți pui un semn de întrebare. Bucuria ta de pe moment, care a durat o zi se va transforma cu pași mărunți în amărăciune. Ar trebui să știi că cine iubește nu are nevoie de o zi specială să arate asta. O va arăta în fiecare zi și va face din fiecare clipă un 14 februarie. Nu am înțeles niciodată de ce trebuie să arăți mai mult din sentimente într-o zi declarată oficial ziua iubirii. De ce punem atât de mult preț pe etichete? Ca să arătăm că iubim în fiecare zi ar trebui să fie declarată în mod oficial ziua iubirii fiecare zi din an? În fiecare an mă minunez de roșul care atacă ființele din jurul meu încă de la începutul lunii februarie. Am început deja să asociez 14 cu roșu, în orice context. Se pare că nimeni nu are nicio problemă cu asta și nu mai interesează pe nimeni dacă în restul anului se poartă negru. Propun ca în 14 februarie să ne îmbrăcăm toți în roșu iar în celelalte zile să ținem doliu. Așa marcăm și prin vestimentație felul degradant în care ne purtăm. 
Cine reușește să demonstreze iubirea într-o singură zi își merită persoana pe care a convins-o cu această demonstrație patetică și invers! :) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu