duminică, 14 februarie 2010

Valentine's day in fiecare zi!

Desigur ca ma alatur si eu tuturor cu bloguri care astazi, cu siguranta, marea majoritate dintre ei au ales sa scrie despre sarbatoarea din 14 februarie.
Astazi e o moda sa ai prieten. Nu de foarte mult timp, o fata de 11 ani avea la status: vreau o relatie serioasa..caut prieten. Am ramas uimita si i/am spus acelei fete, cu riscul de a se supara pe mine, ca ar trebui sa caute o papusa si sa se joace cat mai are timp si sa profite de copilarie. Alte fete isi fac prieteni doar pentru a primi cadouri si te iubesc devine ca o obisnuinta...nu mai gandesc daca simt ceva atunci cand declara iubirea...alte fete au prieten doar pentru a fi cool intre prieteni, pentru ca toata lumea are. Ei bine, nu mi/a placut niciodata sa fac ceva doar pentru ca toata lumea o face si fiti siguri ca nu toata lumea o face, dar cei care o fac, uneori sau de fiecare data si platesc un pret.Este intr/adevar frumos sa gasesti persoana care sa te iubeasca, dar tocmai aceasta e ideea, ca nu tu trebuie sa o gasesti cautand-o mereu... stiu ca asteptarea e grea, dar exista un Dumnezeu care se ocupa de toate si la timpul potrivit va darui fiecaruia un ajutor potrivit care e capabil de dragoste in fiecare zi, nu doar de ziua indragostitilor. Ar fi frumos ca fiecare zi sa fie o sarbatoare a sfantului Valentin, pentru ca nu poti doar pe baza unei declaratii de dragoste intr/o singura zi pe an sa cladesti un viitor. Eu am ales sa sochez prin bine si pentru mine Valentine's day e o zi obisnuita si va fi o zi obisnuita, pentru ca fiecare zi obisnuita va fi o zi speciala in care voi spune: Te iubesc!

5 comentarii:

  1. Extraordinar de foarte frumos... nu pot sa iti scriu cat de mult imi place ...:bless: dear :
    Hugssssss

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine i-ai raspuns acele fete!
    Domnul cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-a placut faza cu papusa.. eu la 11 ani .. inca ma mai jucam cu papusile..se pare ca in vremurile de acum, lumea merge din rau in mai rau ..

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu ma jucam cu papusile pe la varsta aia! Era asa frumos :X...copiii din ziua de azi parca nu mai au copilarie :(

    RăspundețiȘtergere